2021. március 4.,
csütörtök, Kázmér napja

„Gratulálunk és szégyellje magát!” – megvan a januári kamudíjas

2021. január 12., kedd 12:03

Hadházy Ákos a kamuvideós Korózs-díj januári díjazottja - jelentette be a KDNP frakciószóvivője közösségi oldalán.

Nacsa Lőrinc emlékeztetett: a díjat decemberben alapította, mert a járványügyi védekezéssel kapcsolatban a baloldal és politikusai folyamatosan hazudoznak és álhíreket gyártanak. A frakciószóvivő hozzátette: első díjazottja a párbeszédes Szabó Tímea volt decemberben.

Januári díjazottam ki is lehetne más, mint a visszaeső rémhírterjesztő, a munkahelyét, a Parlamentet messziről elkerülő Hadházy Ákos. A legutóbbi, szentendrei aljas és kegyeletsértő videójából is bebizonyosodik, hogy hazudik, hiszen az ott lévő emberek nem koronavírusban hunytak el. Hadházy Ákos egyébként feketeöves támadója a járvány elleni védekezésnek. Támadta az egészségügyi rendszert, a benne dolgozókat, a katonákat, Covid-osztályra akart bejutni és alaptalan vádjaival vesztegeti az idejét a járványügyi szakembereknek. Megérdemelt díjazottja tehát a kamuvideós Korózs-díjnak. Gratulálunk és szégyellje magát!

- közölte Nacsa Lőrinc.

 

Fidesz: Hadházy Ákos bebizonyította, hogy csak a hangulatkeltés érdekli

Hadházy Ákost nem érdeklik a tények, csak a hangulatkeltés - így reagált a Fidesz kommunikációs igazgatója a politikus bejegyzésére. Hollik István szerint Hadházy csapkodó, felelőtlen, a körültekintést teljes mértékben nélkülöző politikát folytat, ami csak riadalomkeltésre jó. A kommunikációs igazgató leszögezte: itt az ideje, hogy Hadházy Ákos befejezze az aljas és légből kapott vádaskodásokat, és ne akadályozza tovább a védekezést.

Hír TV