2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Belföld

Gőzerővel kampányolnak Gyurcsányék

Itthon megrendülhet a bizalom az ellenzéki pártok között, ha egymástól csábítják el a politikusokat. - Ezt az LMP frakcióvezetője mondta híradónknak, miután Dömsödi Gábor egykori LMP-s országgyűlési képviselő jelölt átigazolt Gyurcsány Ferenc pártjához. A Demokratikus Koalíció már hónapok óta csalogatja át szövetségeseiktől a politikusokat. Legutóbb egy Momentumost igazolt Gyurcsány Ferenc.

  • Gőzerővel kampányolnak Gyurcsányék

Nemrég újabb prominenst igazolt Gyurcsány Ferenc pártja. Most a Momentumból csábított át egy agrárpolitikust. A DK vezetője úgy fogalmazott, az elmúlt időszakban azzal a céllal érkeztek új politikusok a pártjához, hogy jobban értsék az ország, valamint a különböző szakmák, kultúrák hangját.

Benedek Szilveszter mellet egy korábbi LMP-s is átigazolt Gyurcsányékhoz, ugyanis, Dömsödi Gábor is belépett a DK-ba. Dömsödi 2018-ban az LMP országgyűlési képviselő-jelöltje volt, korábban pedig négy éven át Pásztó polgármestereként dolgozott.

Az LMP frakcióvezetője szerint az ilyen átigazolások miatt megrendülhet a bizalom az ellenzéki pártok között.

A Mi Hazánk Mozgalom alelnöke szerint egyre inkább érvényesül Gyurcsány Ferenc elszívó hatása a szélső liberális oldalon.

Gyurcsány az év elején az MSZP-t nézte ki magának - több politikust is átcsábított.

 

A DK tudja biztosítani azt a hátteret, amellyel bizonyosan kimondhatom azt, hogy a 100 ezer embernek tett választási ígéreteinket teljesíteni tudjuk

Február végén ezzel magyarázta az MSZP 18. kerületi polgármestere, azt hogy hátat fordít a szocialistáknak és át ül Gyurcsány Ferencék pártjába. Valószínűleg nem könnyű napok ezek az MSZP számára- reagált az átigazolásra Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán, majd később az ATV-ben jelentette be, hogy további szocialisták csatlakozhatnak hozzájuk.

Gyurcsányék már most gőzerővel készülnek a 2022-es kampányra.

Ezt erősíti meg az az Európai Magyarok nevű oldal, amelyen a Demokratikus Koalíció 38 politikusának legyártott kampánykiadványa látható. Ez azért is különös, mert a politikusok neve mellett egyéni választókerületek is szerepelnek, miközben a háttérben elvileg most is folyik a tárgyalás a 106 közös ellenzéki jelöltről, de eredmény hivatalosa még nincs. A listán szerepel például Gy. Németh Erzsébet neve is, aki jelenleg Budapest főpolgármester-helyettese, de készült szórólap Kálmán Olgáról és Czeglédy Csabáról is.

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Eva Vlaardingerbroek: Brüsszel megmutatta, miként is működik a diktatúra + videó

Eva Vlaardingerbroek: Brüsszel megmutatta, miként is működik a diktatúra + videó

Miközben Brüsszelben ujjal mutogatnak Magyarországra, hogy a jogállamiságot támadás éri, addig Budapesten nem tiltanak be semmilyen konferenciát, pedig az Európai Unió központjában a demokrácia szíve kellene, hogy dobogjon. Eva Vlaardingerbroek holland politikai kommentátorral, influenszerrel készített interjút Velkovics Vilmos a CPAC Hungray rendezvényén a Millenárison. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!