2021. 09. 24. Péntek Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Belföld

Görögország 5 méter magas határkerítést épített

Görögország öt méter magas új kerítéssel állítja meg az illegális migránsokat a török határon – írja Facebook oldalán Hidvéghi Balázs. Az európai parlamenti képviselő Gál Kinga képviselőtársával együtt azt kérdezi az Európai Bizottságtól, hogy elismerik-e a görög határkerítés hatékonyságát, és ha igen, megteszik-e ugyanezt a magyarral. A képviselők azt is tudni szeretnék, hogy az Unió hozzájárult-e a görög kerítés költségeihez, és ha igen, akkor adnak-e hasonló hozzájárulást az ugyancsak az Unió külső határát védő magyar határzár költségeihez is. A magyar határkerítés kapcsán ugyanis a nemzetközi baloldal a fasizmus újraéledését vizionálta – szögezte le a képviselő. Hozzátette: a görög kerítés ellen nem tiltakozik sem Brüsszel, sem a Soros-féle álcivil szervezetek.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Adatgyűjtésre is használhatja az ellenzék az előválasztást

Akár büntetőjogi és hatósági következménye is lehet annak, ha az előválasztás adatkezelője nem tartja be a szabályokat - hangsúlyozta az Adatvédelmi Hatóság elnöke a Hír TV Napi Aktuális című műsorában. 2021. szeptember 23.

Halálos lakástűz Nagyatád külterületén

A nyolcvan négyzetméteres régi ház teljes terjedelmében égett. 2021. szeptember 23.

Újabb horrorvágóhidat leplezett le a NÉBIH

A helyszínen az ellenőrök gyomorforgató körülményeket tapasztaltak, az udvaron például rovarral szennyezett fagyasztott termékek is voltak. 2021. szeptember 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!