2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Belföld

Gőgös: Rossz lóra tett a Gyurcsány-párt és Szigetvári

Rossz lóra tett a Gyurcsány-párt és Szigetvári Viktor azzal, hogy Falus Ferencet támogatta a baloldal főpolgármester-jelöltjeként – a szocialisták elnökhelyettese szerint.

Gőgös Zoltán Magyarország élőben című műsorunkban azt mondta: jelöltjük, Horváth Csaba volt Tarlós István legesélyesebb kihívója. Gőgös Zoltán hozzátette: ezek után választóik – jobb híján – kénytelenek lesznek Bokros Lajosra szavazni, ha akarnak. „Utólag is mondjuk, hogy jobb lett volna, hogyha marad a mi főpolgármester-jelöltünk és beáll mögé a másik két párt, mert neki sokkal nagyobb volt a támogatottsága, amikor visszalépett, de most szerintem itt másfél héttel a választások előtt már nem a hatalmi technikákról kell szólni, hanem arról, hogy teljes energiával álljunk bele a kampányba, ahogy eddig is tettük” – mondta Gőgös Zoltán elnökhelyettes.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!