2022. 01. 21. Péntek Ágnes napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Belföld

Gépkocsival állt bosszút haragosán - videóval

Vádat emelt a Nyíregyházi Járási Ügyészség azzal a férfival és társával szemben, aki gépkocsijával nekitolatott édesanyja házastársának, miközben feldöntött egy kerékpárost is.

A vádirat lényege szerint a sértett 2021 májusában egyik nap a munkahelyén kereste fel a feleségét azért, hogy magánéleti problémáikat megbeszéljék. Gépkocsival ment a helyszínre, amit meglátott a nő főnöke, és ezt kifogásolta. Megérkezett a helyszínre a nő korábbi kapcsolatából született fia is. A fiú és a nő főnöke megpróbálták kinyitni a sértett gépkocsijának ajtaját, miközben a fiú megöléssel fenyegette. Ettől a sértett megijedt és gépkocsijával a falu központja felé elhajtott.

A két vádlott gépkocsival a sértett keresésére indult, a gépkocsit a fiú vezette. Úgy alakult a helyzet, hogy egy kereszteződésben találkoztak, a sértett gépkocsija a vádlott által vezetett gépkocsi mögé került. Ugyanezen az útszakaszon közlekedett egy másik sértett is kerékpárral, szemben a sértettel és a vádlottakkal. A vádlott észlelte a mögötte haladó sértettet, ezért az úttesten megállt, majd nagy sebességgel nekitolatott a sértett gépkocsijának, melyet métereken át tolt hátrafelé. Eközben a sértett gépkocsija nekiütközött a vétlen kerékpárosnak, aki felborult, a kerékpár pedig a gépkocsi alá került. Szerencsére a kerékpáros nem sérült meg. A vádlott megismételte az előbbi tolatást, ismét nekiütközött a sértett álló helyzetben lévő gépkocsijának, amitől annak a légzsákjai is kinyíltak.

A vádlottak ekkor odafutottak a sértetthez, akit ismét megöléssel fenyegettek, de ő elszaladt a helyszínről, és értesítette a rendőrséget. A sértett gépkocsijában 300.000,- forint kár keletkezett, és a vétlen kerékpáros járműje is megrongálódott.

Az ügyészség a fiút közúti veszélyeztetés bűntettével, súlyos testi sértés bűntettének kísérletével és rongálás vétségével vádolja, míg a neki segédkező társát súlyos testi sértés bűntettének kísérletével. A férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetés és járművezetéstől eltiltás, míg a társával szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozta az ügyészség.

 Az eljárás a Nyíregyházi Járásbíróságon folytatódik.

A bűncselekményekről készült videót egy közeli üzlet kamerája rögzítette.

Hír TV, Youtube

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezet a Fidesz a biztos szavazók között

Négy százalékpontra nőtt a Fidesz–KDNP előnye a választáson legaktívabb, biztos szavazók közt – derül ki az IDEA Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!