2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Belföld

Gajda: Nem nagy örömmel, de elvállaltam a jelölést

Mentegetőzik Gajda Péter. A korrupciós botrányba keveredett kispesti polgármester a Hír TV-nek azt mondta: nem nagy örömmel, de elvállalta, hogy az Összeférhetetlenségi és Vagyonnyilatkozat-ellenőrző Bizottság elnökének jelölték. Karácsony Gergely elmenekült kérdéseink elől, a felelősséget az ellenzékre hárította.

  • Gajda: Nem nagy örömmel, de elvállaltam a jelölést

A Hír TV birtokába került felvételen Lackner Csaba, a menesztett szocialista politikus Gajda Péterről azt állította, hogy egy ügyletből 3 millió forintot kapott.

De Gajda Péter neve nem csak ennél az esetnél került előtérbe. Kispest több gyanús ingatlanügyénél is megjelent.

Az MSZP képviselőcsoportja, most új szerepet adna a városrész első emberének. Gajda Pétert az Ügyrendi, Nemzetiségi, Összeférhetetlenségi és Vagyonnyilatkozat-ellenőrző Bizottság elnökévé nevezzék ki.

A főpolgármester a sorozatos botrányok ellenére kitart Gajda mellett. De a felelősséget az ellenzéki pártokra hárította.

A kispesti korrupciós ügyeket vizsgáló bizottság elnöke ironikusan csak annyit reagált a kinevezésre: biztos benne hogy minden a jogszabályoknak megfelelően, az emberek demokratikus akarata szerint történik.

Gajda Péter Híradónknak azt állította: ő csak elszenvedője az eseményeknek.

A baloldalon semminek nincs következménye-ezt - már a Fidesz kispesti képviselője mondta. Dódity Gabriella szerint szocialisták ott folytatják, ahol abbahagyták, megy a pozícióhalmozás és a zsákmányszerzés.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ulf Kristersson: Történelmi nap a mai

Ulf Kristersson: Történelmi nap a mai

Történelmi napnak nevezte a mai napot Ulf Kristersson svéd miniszterelnök, miután az Országgyűlés hétfőn ratifikálta országa NATO-csatlakozását.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult az Országgyűlés Svédország csatlakozásához az Észak-atlanti Szerződés Szervezetéhez (NATO). A képviselők 188 igen és 6 nem szavazattal, tartózkodás nélkül hagyták jóvá a csatlakozási jegyzőkönyv kihirdetéséről szóló törvényt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!