2024. 07. 20. Szombat Illés napja
Jelenleg a TV-ben:

Akik a hazára voksoltak

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Függetlenként indul, de Schmuckék támogatják

A szociáldemokraták támogatásával, de független jelöltként indul Karancsi Tibor a veszprémi időközi országgyűlési választásokon.

Az olajbotrányt kirobbantó volt rendőr több kormányellenes tüntetésen is felszólalt és tagja annak a Korrupcióellenes Szövetségnek is, amelyet a volt NAV-os Horváth András alapított. Karancsi Tibor azt mondta, országgyűlési képviselőként is a korrupció ellen küzdene. A szociáldemokraták elnöke pedig felszólította a baloldali kis pártokat, hogy saját jelöltjük, Kész Zoltán helyett ők is támogassák Karancsi Tibort.

– A tét az, hogy lehet-e egy időközi országgyűlési választáson nem napi aktuálpolitikai kérdésekben dönteni. Lehet-e egy időközi országgyűlési választáson a választóknak nem pártokat nézni, hanem azokat az eszméket, amik mellett egyébként mindenki a karosszékben kiállt. Azaz lehet-e a korrupció ellen küzdeni egyetlenegy iksszel. Szerintem lehet, ezért is jó jelölt Karancsi Tibor – fogalmazott Schmuck Andor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!