2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Fel a fejjel 19:10

Belföld

Fővárosi Fidesz: Úgy tűnik, Berki Zsolt megkerülhetetlen az ingatlanügyekben

  • Fővárosi Fidesz: Úgy tűnik, Berki Zsolt megkerülhetetlen az ingatlanügyekben

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Berki Zsolt megkerülhetetlen, ha Budapest ingatlanügyeiről van szó - így reagált az újabb botrányra a Fővárosi Fidesz. Közösségi oldalukon azt írták:  Bár Karácsony Gergely állítja, hogy a fővárosi vagyonkezelő pályázatai nyíltak és transzparensek, az új felvétel miatt kétségek merültek fel. A vizsgálóbizottság pedig a közzétett ingatlanlista minden tételét alaposan átvizsgálja. Megjegyezték: Karácsony Gergely csak magának árt, ha nem akarja megtudni az igazságot és az egészet megpróbálja a szőnyeg alá söpörni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!