2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Fidesz-KDNP kampánynyitója

Következik:

Paláver 16:30

Belföld

Forró nyomon

Az érdi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a 27 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint ezidáig ismeretlen társával, különféle munkagépeket lopott el.

  • Forró nyomon

Egy diósdi férfi tett felejelentést az Érdi Rendőrkapitányságon 2021. június 8-án délelőtt. Elmondta, hogy előző nap Diósd egyik utcáján leparkolta járművét majd ebédelni ment, azonban mikor visszaért, nem várt látvánnyal szembesült. A tehergépkocsiból eltűnt egy motoros sövénynyíró, egy elektromos láncfűrész és egy gallyazó fűrész is.

Az érdi rendőrök forró nyomon kezdték meg az ügy felderítését, a lehetséges elkövető felkutatását. A helyszínen talált nyomok villámgyors értékelésének köszönhetően egy pillanat alatt összefüggésbe hozták a lopással gyanúsítható 27 éves É. Andrást, akit a helyi járőrök június 9-én este otthonában elfogtak majd előállítottak.

A rendőrök kiegészítették a bűnlajstromot, a nyomozás során ugyanis kiderült, hogy az érdi férfinek egy szomszédos településen lévő építkezésről bejelentett lopás is a számlájára írható, ahonnan hasonló gépeket lopott el. Fény derült arra is, hogy a bűncselekményeket nem egyedül követte el, társát még keresik a rendőrök. A nyomozók az ellopott gépek egy részét megtalálták és visszajuttatták jogos tulajdonosához.

A férfi kihallgatásán mindkét lopást beismerte, a gyanúsítás ellen panaszt nem tett, elmondása szerint tettét megbánta. A 27 éves férfi ellen lopás bűntettének és lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság.

police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!