2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 19:10

Belföld

Folytatódott a terrorcselekményekkel vádolt Hasszan Farhud pere

Folytatódott a terrorcselekmények elkövetésével vádolt Hasszán Farhud büntetőpere a Fővárosi Törvényszéken.

  • Folytatódott a terrorcselekményekkel vádolt Hasszan Farhud pere

 

A keddi tárgyalás egyik legfontosabb kérdése a vádlott azonosítása volt, aki továbbra is tagadja, hogy az Iszlám Állam tagja lenne. Korábban több tanú is felismerte Farhudot és megerősítették, hogy a terrorista valóban a terrorszervezet tagja volt és rendszeresen részt vett a kivégzéseken. A férfi az első tárgyaláson azt kérte a bírótól, hogy ne végezzék ki. Hasszán Farhud ellen az ügyészség terrorcselekmény és emberiesség elleni bűntett miatt emelt vádat. A vád szerint legalább huszonöt ember haláláért felelős.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Új alap segíti a családokat

Új alap segíti a családokat

Eddigi családpolitikánkat a jövőben kiegészítjük egy olyan alappal, amely a testi, lelki és szellemi egészséget szolgálja, hiszen erre kell és lehet építkezni - mondta Hornung Ágnes vasárnap egy fővárosi rendezvényen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!