2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Folytatódik az ellenzéki valóságshow

  • Folytatódik az ellenzéki valóságshow

Az MTVA székházában éjszakázott Hadházy Ákos és Szél Bernadet. A két politikus reggel beszélt a Duna Médiaszolgáltató vezérigazgatójával, de továbbra is az épületben akarnak maradni, amíg az MTVA vezetőjével nem tudnak tárgyalni. Ezután az ellenzéki képviselők sajtótájékoztatót tartottak az Európai Ügyészséghez való csatlakozásról szóló aláírásgyűjtésükről. Itt bejelentették, hogy feljelentést tesznek, miután nem mehetnek be a közmédia azon épületébe, ahol a műsorok készülnek, illetve a rendőrség sem intézkedett emiatt.

Meg fogjuk tenni a feljelentést, a tegnapi nap miatt is, amikor még mosdóba sem engedték ki a képviselőket. Kíváncsiak vagyunk, hogy hogyan fogják kimagyarázni, hogy ez hogyan zavarta a normális működését az intézménynek. Meg fogjuk tenni a feljelentést a mostani rendőri intézkedés elmaradása miatt is, hiszen ez hivatali visszaélés. Tehát, amikor valaki nem teszi meg a kötelességét, akkor az hivatali visszaélés” – vélekedett Hadházy Ákos.

A Fidesz szerint az ellenzéki képviselők közmédiában gyakorolt magatartása a saját politikájukat minősíti. „Én azt látom, hogy két volt LMP-s társelnök bohóckodik, továbbra is ezt folytatják. Az ügy egyébként az MTVA ügye, nem foglalkozunk ezzel, de a képviselők magatartása az az ő politikai kultúrájukról tanúskodik” – reagált Halász János, a nagyobbik kormánypárt frakciószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!