2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Folytatódik a Hiszek Benned! sportprogram

Július 15-ig pályázhatnak a kis- és közepes sportegyesületek összesen 200 millió forint támogatásra a "Hiszek Benned Sportprogram" keretein belül - jelentette be a sportért felelős államtitkár. Szabó Tünde hangsúlyozta: a kezdeményezésnek köszönhetően olyan szervezetek juthatnak pénzügyi támogatáshoz, amelyek sem TAO, sem más pályázati hozzájárulást nem kapnak.

  • Folytatódik a Hiszek Benned! sportprogram

A felgyorsult digitális világban fontos, hogy minden szükséges hátteret biztosítsunk a jövő generációi számára, hogy egészséges és aktív életet élhessenek - jelentette ki a sportért felelős államtitkár a Hiszek Benned program ismertetésekor. Szabó Tünde hangsúlyozta: a kezdeményezés annak a komplex sportfinanszírozási rendszernek a része amelyet a kormány folyamatosan fejleszt az élsport és az utánpótlás helyzetének javítása érdekében. 

Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár elmondta:

Az ország népegészségügyi fejlesztési mutatóinak érdekében a program céljaként a tehetséggondozáson túl megjelenik a társadalmi felzárkóztatás valamint a szabadidő sportot végző szervezetek szélesítése és támogatása is.

A legfontosabb az egészség megőrzése és az, hogy minél több fiatal kezdjen el sportolni és ezt a célt hatékonyan segíti a Hiszek Benned program - közölte a sportegyesületek országos szövetségének elnöke. Deutsch Tamás arról is beszélt, hogy a projekt legutóbbi szakaszában már 131 sportág szervezetei jutottak forráshoz amelyet sportfelszerelésre, de akár terembérlésre is fordíthattak.

 Deutsch Tamás, a Sportegyesületek Országos Szövetségének elnöke szerint:

Minél több fiatal jelenjen meg sportolóként versenyzőként a kis és közepes egyesületekben, minél több tehetséges gyermeket sikerüljön megtalálni, hogy utána belőlük Darnyi Tamás Egerszegi Krisztina vagy Szabó Tünde válhasson.

Deutsch Tamás hozzátette a pályázatokat egészen július 15-ig várják minden olyan sportegyesülettől, amely nem részesül sem TAO sem más állami pályázati támogatásból.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Az idei európai parlamenti (EP) választáson újra döntést kell hozni a háború vagy béke kérdésében, márpedig a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten a Fidesz kampánynyitó rendezvényén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!