2022. 01. 19. Szerda Sára, Márió napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 21:00

Belföld

Folyamatosak a kirúgások az egybeolvasztott fővárosi közműcégektől

Folyamatosak az elbocsátások a fővárosi közmű holdingtól Karácsony Gergely ígéretével ellentétben. Ezúttal egy három gyermekes családanya számolt be arról, hogy 12 év munkaviszony után egyik napról a másikra kirúgták az állásából. A kétségbe esett anyuka a Metropol szerkesztőségének számolt be arról, hogy megalázó módon, cinikus stílusban közölték vele, hogy 1 órája van arra, hogy összeszedje a holmiját, és távozzon az üzem területéről. A nehéz helyzetbe került asszony a főpolgármestertől is próbált segítséget kérni, de Karácsony Gergely elutasította.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Állati hírek a világból

Különleges szertartásokkal készültek Szent Antal, azaz az állatok védőszentjének ünnepére a világban. Mexikóvárosban a templomba vitték kiskedvenceiket az emberek, egy spanyol kis faluban pedig tűzet ugrottak át a lovasok lovaikkal.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!