2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Belföld

Tisztességtelenül és jogszerűtlenül járhatott el Magyarék honlapja + videó

„Valakitől kaptunk egy adatvédelmitájékoztató-mintát, és azt kitettük. Ennyi történt. Nem akartunk érte külön fizetni” - ezt maga Magyar Péter nyilatkozta a Magyar Nemzet riporterének. Az ügyben most megszólalt Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke is. Tisztességtelenül és jogszerűtlenül járhatott el Magyarék honlapja + videó
Szentkirályi Alexandra: A Városháza a Gyurcsány-család udvari cége lett

Szentkirályi Alexandra: A Városháza a Gyurcsány-család udvari cége lett

2019 óta újra Gyurcsány-korszak van a fővárosban – jelentette ki Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalán. 2024. április 20.
Már az első nap Fidesz-plakátokat rongáltak

Már az első nap Fidesz-plakátokat rongáltak

Éjféltől lehetett kirakni az önkormányzati választások kampányplakátjait. Józsefvárosban csupán néhány óra kellett ahhoz, hogy valaki megrongálja, letépje Sára Botondnak, a Fidesz–KDNP jelöltjének a plakátjait. Volt olyan oszlop is, ahol a kormánypárti jelölt hirdetőtáblája helyére Pikó András jelenlegi baloldali polgármesteré került. 2024. április 20.
A drogliberalizáció iszonyatos veszélyt jelent

A drogliberalizáció iszonyatos veszélyt jelent

Határozottan kiállt Téglásy Kristóf, a Drogkutató Intézet stratégiai igazgatója a marihuána esetleges legalizációja ellen a Magyar Nemzetnek adott interjúban. 2024. április 20.
Bayer Zsolt: Ideje végképp eldöntenünk, hogy tényleg akarunk-e mai nyugati és európai ország lenni

Bayer Zsolt: Ideje végképp eldöntenünk, hogy tényleg akarunk-e mai nyugati és európai ország lenni

A szuverenitás mérgezett kifejezés Európában, mondta Szent-Iványi István – és igaza van. Miért éppen a szuverenitás ne lenne mérgezett kifejezés Európában? Mérgezett vagy inkább toxikus, adjunk már ennek is valami „tudományos” mellékízt, másképp hogyan is alapíthatnánk erre egy új egyetemi szakot… 2024. április 20.
Üti-veri egymást a DK és a Kutyapárt a Hegyvidéken

Üti-veri egymást a DK és a Kutyapárt a Hegyvidéken

Annak ellenére, hogy a Kutyapárt megnyerte az előválasztást a Hegyvidéken, Gyurcsányék ráindítják a jelöltjüket. A Kutyapárt szerint a DK, a DK szerint a pedig Kutyapárt az akadálya annak, hogy legyőzzék a Fideszt a XII. kerületben. 2024. április 20.
Kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés

Kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés

Ma indul a választási kampány Magyarországon, és mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz. 2024. április 20.
Karácsony Gergely nem akart egyeztetni a kikötők megszüntetéséről + videó

Karácsony Gergely nem akart egyeztetni a kikötők megszüntetéséről + videó

Karácsony Gergely nem akart egyeztetni a kikötők megszüntetéséről az érintettekkel. Hiába hívták, nem ment el. 2024. április 19.
Az A-Híd Zrt. és az Árgus-Security Vagyonvédelmi Kft. hallgat Budai Gyula feljelentése után + videó

Az A-Híd Zrt. és az Árgus-Security Vagyonvédelmi Kft. hallgat Budai Gyula feljelentése után + videó

Egyelőre hallgatnak a hídpénzbotrányban tett feljelentésben szereplő cégek, akik a gyanú szerint: másfél milliárd forintot játszhattak vissza a Fővárosi Önkormányzatnak. 2024. április 19.
Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Az idei európai parlamenti (EP) választáson újra döntést kell hozni a háború vagy béke kérdésében, márpedig a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten a Fidesz kampánynyitó rendezvényén. 2024. április 19.

Olyan történetet idézett fel Orbán Viktor, amitől ledöbbent a hallgatósága + videó

A Fidesz-KDNP európai parlamenti kampánynyitóján Orbán Viktor miniszterelnök felidézte, hogy az e heti kétnapos Nemzeti Konzervativizmus Konferenciát (NatCon) három brüsszeli polgármester is megpróbálta betiltani, de a rendezvény végül lezajlott. A kormányfő most elhozta magával a betiltó határozat szövegét. Kiderült, milyen is a brüsszeli jogállamiság. 2024. április 19.

Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely elnémult budapesti terveimre

Karácsony Gergely elnémulva reagált budapesti terveimre. Én is elnémulnék a főpolgármester úr helyében, ha ilyen csapnivaló 4,5 év állna mögöttem városvezetőként - mondta Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebook-oldalán pénteken közzétett videóban. 2024. április 19.

„Ez egy félreértés” – Magyar Péter tagadta, hogy ő vagy közössége kapcsolatban állna a Bajnai Gordonhoz köthető céghálózatokkal

A Tisza Párt alelnökét a Magyar Nemzet stábja Battonyán kérdezte, miután a napokban kiderült, hogy a honlap adatkezelési tájékoztatójában megtalálható az Estratos Digital GmbH és a Lundadonate.org nevű szervezet. 2024. április 19.

Magyar Péter pártjának listáján is megjelentek Soros emberei

Magyar Péter nyilvánosságra hozta a pártja jelöltjeinek listáját. A jelöltek közül többen olyan álcivil, Soros-közeli szervezetekben is dolgoznak, ami miatt felvetődik a kérdés, hogy ezek az emberek kinek is az érdekét képviselnék Brüsszelben – írja a Tűzfalcsoport. 2024. április 19.

Hornung Ágnes: a kormány 14 éve kiemelt figyelmet szentel a családoknak és a gyermeket vállalóknak

A kormány már 14 éve kiemelt figyelmet szentel a családoknak és a gyermeket vállalóknak - hangoztatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken Kecskeméten. 2024. április 19.

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt is bemutatta programját + videó

Sokkal több van ebben a városban! címmel mutatta be 101 pontból álló programját Vitézy Dávid, az LMP és a Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület által támogatott főpolgármester-jelölt pénteken Budapesten. 2024. április 19.

Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba! + videó + képgaléria

Ma tartotta országos kampányindító rendezvényét a Fidesz a Millenárison. Az eseményen felszólalt Orbán Viktor miniszterelnök, Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője, valamint Szijjártó Péter, külgazdasági- és külügyminiszter is. 2024. április 19.

Hivatalos: Brenner Koloman, a Jobbik főpolgármester-jelöltje visszalépett + videó

A mai nappal felfüggesztem a főpolgármester-jelölti kampányomat, és arra kérem a támogatóimat, hogy a főpolgármester-választáson Vitézy Dávidot támogassák – közölte Brenner Koloman az Indexszel. 2024. április 19.

Eltüntették Magyar Péter honlapjáról a datadatos szálat + videó

Módosították Magyar Péterék egyesületének honlapján az adatkezelési tájékoztatót. Kikerült belőle mindkét, a Datadathoz köthető vállalkozás neve. 2024. április 19.

Vitályos Eszter: 17 550-nel emelkedett az óvodai férőhelyek száma 2010 óta

Az elmúlt 14 évben a kormány 320 milliárd forintot fordított óvodafejlesztésre, aminek köszönhetően 17 550 új óvodai férőhely létesült Magyarországon – mondta pénteken Visegrádon a kormányszóvivő. 2024. április 19.

A svájci államfővel tárgyalt Orbán Viktor

Magyarország EU-elnökségéről, az ukrajnai és a közel-keleti háborús konfliktusokról valamint a svájci-magyar gazdasági együttműködésről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök Viola Amherddel, a Svájci Államszövetség elnökével pénteken a Karmelita kolostorban. 2024. április 19.

Az EP segítene a kegyetlenkedő antifán

Ilaria Salis mentelmi jogára hivatkozva kisétálna a rácsok mögül. 2024. április 19.

Lánczi Tamás: A Bajnai Gordon-féle datadatos kör is része lehet a júniusi választások befolyásolására formálódó szervezkedésnek

Vélhetően ugyanaz a kör igyekszik majd befolyásolni a júniusi önkormányzati képviselő-választás, valamint az európai parlamenti választás eredményét, amely a 2022-es országgyűlési voksolással összefüggésben is tett ilyen kísérletet – jelentette ki a Magyar Nemzetnek Lánczi Tamás, a Szuverenitásvédelmi Hivatal elnöke. 2024. április 19.

Másfél milliárd forintos visszaosztásról hallgat az A-Híd

Az összegek a budapesti Városházán köthettek ki. 2024. április 19.

A nap kérdése

Az európai választópolgárok többsége békepárti? 2024. április 19.

Tavaszi zsibongás címmel tartottak kulturális toborzást a Nyíregyházi Egyetemen + videó

Az eseményen a honvédelmi miniszter úgy fogalmazott: nem légből kapott politikai lózung, hogy a veszélyek korát éljük. 2024. április 19.

Orbán Viktor: Stratégiai nyugalomra van szükség + videó

A miniszterelnök beszámol a Brüsszelben történtekről. 2024. április 19.

Megfenyegette egy baloldali aktivista a kormánypárti képviselőket a Parlamentben

Akár ki is tilthatják a Parlamentből. 2024. április 19.

"Üljön be a szerkesztőségbe lapot készíteni!" – vágta oda Hont András Magyar Péternek

Aki ismeri Hont András újságírói stílusát, az már tudja, a szerző vitriolba mártotta tollát a cikk írásakor. 2024. április 18.

Legfrissebb hírek

Kivonja katonáit Nigerből az Egyesült Államok

Kivonja katonáit Nigerből az Egyesült Államok

Megállapodás született az Egyesült Államok és Niger között az afrikai országban állomásozó amerikai katonák kivonásáról - közölte az ügyet ismerő forrás a Reuters hírügynökséggel pénteken, miután Kurt Campbell amerikai külügyminiszter-helyettes a nigeri vezetéssel tárgyalt.
Verstappen nyerte a sprintfutamot

Verstappen nyerte a sprintfutamot

A negyedik helyről rajtoló Max Verstappen, a Red Bull címvédő és háromszoros világbajnok versenyzője nyerte a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati sprintfutamát.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!