2021. 09. 19. Vasárnap Vilhelmina napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

„Fogd már fel, túl messzire mentetek!”

Rákay Philip kommunikációs és médiaszakember legutóbbi videójában felszólította Gyurcsány Ferencet és a baloldali koalíciót, hogy állítsák le az emberéleteket veszélyeztető oltásellenes kampányukat.

 

„Azonnal állíttasd le a baloldal oltásellenes kampányát! Értsd már meg, ez nem egy játszma. Itt emberéletekről beszélünk. Fogd már föl végre: túl messzire mentek!”

– szólította fel Gyurcsány Ferencet legutóbbi videójában Rákay Philip. Majd a Závecz Research kutatását elemezte, amelyből kiderül, hogy

a baloldali emberek oltási hajlandósága jelentősen alacsonyabb, mint a jobboldaliaké.

„Gyurcsány, ez a ti művetek! Itt van, beérett az oltásellenes kampányotok, de mégis milyen áron?

Két DK-s politikus is tragikus módon elveszítette életét amiatt, mert hittek a kampányodnak, Gyurcsány, és nemet mondtak a keleti vakcinákra, pedig felajánlották nekik azokat. Őszintén sajnálom őket!”

– fejezte ki részvétét a két politikus halála miatt, majd ismételten felszólította Gyurcsány Ferencet, hogy állítsa le a baloldal elbizonytalanító üzeneteit, és ne hárítsa át a felelősséget.

„Mindannyian pontosan emlékszünk ezekre a mondatokra.”

Ezt követően pedig a videóban felidézi a baloldal számos oltásellenes megnyilvánulását.

 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Visszatekintő: váratlan eseményként hivatkozta le a rendőrfőkapitány a helyzetet

Gyurcsány Ferenc 15 éve mentális okokkal magyarázta az egyenruhások bizonytalankodását, késlekedését a köztelevízió épületének ostroma után. 2021. szeptember 19.

Visszatekintő: az MTV kuratóriumát megdöbbentette, hogy a rendőrség nem adott nagyobb védelmet

15 évvel ezelőtt a főlépcső közelében szinte mindent összetörtek a behatolók. 2021. szeptember 19.

Schmidt Mária: Az őszödi beszédből kiderült, semmibe veszik a magyarokat

A Schmidt Máriával készült teljes beszélgetést vasárnap 21 óra öt perckor láthatják a Bayer showban. 2021. szeptember 19.

Legfrisebb híreink

246 határsértőt tartóztattak fel szombaton

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2021. szeptember 18-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 246 határsértőt tartóztattak fel és 128 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!