2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Fodor még nem gondol a bársonyszékre?

Nem árulja el Fodor Gábor, hogy vállalná-e a környezetvédelmi miniszteri posztot egy baloldali kormányban.

Józsa István a héten hirdetett az ATV-ben egy Gyurcsány Ferenc nélküli árnyékkormányt. Az MSZP frakcióvezető-helyettese szerint ebben Bajnai Gordon gazdasági, Hiller István oktatási, Fodor Gábor, ahogy korábban szabad demokrata politikusként, most is a környezetvédelmi tárcát kapná. A liberálisok elnöke szerint korai még a bársonyszékeken gondolkodni. „Ezeket a kérdéseket szerintem, amik egy kormányzáshoz szükségesek, a későbbiekben kell majd tisztáznunk. Nekünk egyelőre most az a dolgunk, hogy minél több embert mozgósítsunk, vigyünk el a választásokra, és ott győzzünk” – fogalmazott a Magyar Liberális Párt elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!