2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Szabad Európa

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Floridai magánszigeten építkezik a budapesti közműholding vezetője

A Főkefétől Floridáig. Újabb bizonyító erejű fotók és dokumentumok érkeztek a Metropol szerkesztőségébe a fővárosi közműcégek csúcsvezetőjének elképesztő gazdagságáról. Kiderült, Mártha Imre nemcsak egy luxusingatlant vásárolt magának Floridában, hanem egy óceánparti területen hamarosan egy reneszánsz (!) villa építésébe is belekezd. Mit rejteget még a Gyurcsány-fióka? – tette fel a kérdést cikkében a Metropol.

  • Floridai magánszigeten építkezik a budapesti közműholding vezetője

Gazdag ember. Nagyon. […] Én több Mártha Imrét szeretnék– bukott ki Gyurcsány Ferencből nemrég az igazság Mártha Imrével kapcsolatban. 

Nem is mondhatott mást, miután kiderült, hogy a közműholding vezérének vagyonát akár ő is megirigyelhetné.

Kétmilliárdos Prisztás-villa, egy balatoni kikötő és egy alsóőrsi 500 milliós villa, egy 60 milliós Bentley, és egy luxuskondomínium Amerika egyik leggazdagabb városában, Naplesben, Floridában.

Óceánparti birtoka is van Floridában – ide fog építkezni

Az elmúlt héten a Metropol szerkesztőségébe eljuttatott újabb fotók és dokumentumok szerint a Naples városában vásárolt luxuslakás csak előfutára volt a többi, Floridában megvásárolt ingatlannak. Egyes információk szerint hosszabb távon a Magyarországról való távozását tervezi a cégvezér, ugyanis hamarosan építkezésbe kezd egy floridai, óceánparti ingatlanon.

 

 

Aminek sokmilliárdos értékét az adja, hogy a tulajdonos jachtjával egy fantasztikus mesterséges csatornarendszeren keresztül könnyen kihajózhat a Mexikói-öböl meseszép vizeire.

Dicsekszik is vele: „ellenőrzöm a leveleimet!”

Ezúttal egy olyan fotó landolt a Metropol szerkesztőségében, amin Gyurcsány kedvenc tanítványa éppen besétál erre az óceánparti ingatlanra. Persze ezúttal sem marad el a Mártha Imre-féle magamutogatás, mert a képaláírásból kiderül, hogy a fővárosi köztisztaság, távfűtés, kertészet és temetkezés egyszemélyi főnöke igazi otthonának ezt a luxusingatlant tartja.

 

Egy mesterséges sziget sarkán van a birtok, csak a földterület önmagában milliárdos érték

A hétköznapi emberek számára elérhetetlen luxusingatlan, amint a Metropolhoz eljuttatott adásvételi szerződésből kiderül, egy mesterséges sziget legtávolabbi sarkán található.

Ami megsokszorozza az értékét, mert így a szokásosnál is nagyobb saját jachtkikötő építhető a sarokingatlanra.

A Google-maps segítségével az is nyomon követhető, hogyan lehet majd Mártha jövőbeni kikötőjéből a mangrove-labirintuson át kihajózni a Mexikói-öböl gyönyörű vizére. Ez a Ten Thousands Island nemzeti park vidéke, a világ milliárdosainak egyik rejtekhelye.

A Metropol szerint, a kérdés már csak az, hogyan került ide a fővárosi közműcégek vezére, akinek már saját postaládája is van a milliárdosok birodalmában. Miközben Mártha Imre még soha nem szerepelt a leggazdagabb magyarok százas listáján.

Miközben Mártha Imre dőzsöl, Budapest hanyatlik

Miközben a budapesti közműcégek teljhatalmú ura kérkedik sokmilliárdos vagyonával, a városvezetés Budapest lakóin és a melósokon spórol: leszerelik szemeteskukák ezreit és BKK-automaták tucatjait, a közműcégektől pedig kirúgnak egy csomó embert. Köztük egy háromgyermekes édesanyát is, akiről a Metropol riportja alapján kiderült, hogy Mártha Imréék még meg is alázták.

Borítókép: Mártha Imre, az FKF Nonprofit Zrt. felügyelőbizottságának elnöke az FKF és a szakszervezet között létrejött 2020. évi bérmegállapodás aláírásán, a cég vezérigazgatóságán 2020. március 9-én (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Karácsony duzzog, de Ceglédi helyretette

Karácsony duzzog, de Ceglédi helyretette

Kedden reggel bejelentette indulását a főpolgármester-választáson Vitézy Dávid. A hírre Karácsony Gergely azonnal reagált. Mint a főpolgármester írta, „a szabad Budapest a menekülőket befogadja, a betolakodókat legyőzi”.
Íme, a Magyar Péter mögött álló „életművész” vállalkozó

Íme, a Magyar Péter mögött álló „életművész” vállalkozó

A politikusi babérokra törő Magyar Péter barátja saját bevallása szerint életművész, aki egy igazi aranyifjú életét éli, síeléssel, vitorlázással, drága külföldi luxusutakkal - írta a Metropol. A lap hozzáteszi, a férfi életmódja nagyon hasonlít a sokszoros milliárdos Mártha Imre fővárosi cégvezérére.
Márki-Zay: tudomásul veszem, ha kiderül, hogy Korányiék hazudtak

Márki-Zay: tudomásul veszem, ha kiderül, hogy Korányiék hazudtak

„Nincs ebben semmi, felőlem simán lehet emögött a Soros. Ez nem az én dolgom, hanem az Action for Democracy-é (A4D)” – jelentette ki Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) elnöke a Mandiner azon kérdésére, miként értékeli, hogy kiderült: szinte teljes egészében Soros Györgytől származnak a baloldal kampányára külföldről érkezett milliárdok.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!