2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Fizetés nélkül távoztak

A két nagyértékű karórát a nyomozóhatóság lefoglalta

  • Fizetés nélkül távoztak

A nyomozás adatai szerint a sértett 2021. július 7-én 21 óra 30 perckor találkozott a későbbi gyanúsítottakkal egy 39 éves férfivel és egy 29 éves nővel Óbudán a Selyemfonó utcában, mert a férfi két nagyértékű karórát akart vásárolni, illetve egymillió forintot is kölcsön akart kérni a sértettől.

A találkozáskor a sértett az egyik karórát, valamint az egymillió forintot átadta a 39 éves férfinek, aki ezt követően a sértett figyelmetlenségét kihasználva a másik karórát is kivette a sértett kezéből, és társával együtt autóval elhajtottak a helyszínről.

A feljelentést követően a BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság lopás és csalás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást és a nőt július 8-án, míg a férfit július 10-én elfogták.

Elfogásukat követően K. Flóriánt és Gy. Ramónát a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és a K. Flóriánt a nyomozók őrizetbe vették. A bíróság a férfit letartóztatta, társa szabadlábon védekezik. 

Police.hu

Kép:police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Számlagyártás mellett cégeltüntetéssel is foglalkozott a letartóztatásban lévő ügyvéd

Számlagyártás mellett cégeltüntetéssel is foglalkozott a letartóztatásban lévő ügyvéd

A nyilvános adatok szerint cégeltüntetésben is jártas Vig Mór. A praxistól eltiltott jogászt a napokban tartóztatta le a bíróság, mert a gyanú szerint több száz milliós számlagyárat üzemeltetett, de a férfi korábban egy nagy csalássorozatban is részt vett. Érdekes ellentmondás, hogy Vig Mór testvére, Vig Dávid eközben jó ideje harcos jogvédőként vezeti a Soros-hálózathoz sorolható Amnesty International Magyarországot.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!