2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Fidesz: Soros diktálja az unió migrációs politikáját

  • Fidesz: Soros diktálja az unió migrációs politikáját

A Fidesz–KDNP szerint ez elmúlt napok hírei alapján Soros György diktálja az EU migrációs politikáját. Nacsa Lőrinc azt állítja: a milliárdos rendszeresen egyeztet az Európai Bizottság vezetőivel és az Európai Parlamentben is ott ülnek az emberei. A kormánypárti politikus úgy látja: célja, hogy migránsokat telepítsen a kontinensre, emiatt van tétje az európai parlamenti (EP) választásnak is.

„Meg akarja tartani, sőt meg akarja erősíteni a befolyását Brüsszelben, ezért mozgósítja Európa-szerte az embereit, itt, Magyarországon is a teljes ellenzéket. Bevándorláspárti többséget szeretne az új európai parlamentben is, hogy felgyorsítsa a migránsok betelepítését, hogy felgyorsítsa a nemzetállamok meggyengítését és a keresztény kultúra lerombolását. Éppen ezért óriási az európai parlamenti választás tétje, mindannyiunknak választani kell a bevándorláspárti Soros–lista és a Fidesz–KDNP bevándorlásellenes listája között” – fogalmazott a kormánypárti országgyűlési képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Büszke lehet Európai Parlamenti munkájára a magyar baloldal?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!