2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Megvan az eredménye a közös erőfeszítésnek

Bizakodásra ad okot, hogy nemcsak hogy egyre többen dolgoznak Magyarországon, de mind a bruttó, mind a nettó átlagkeresetek nőttek az elmúlt egy esztendőben – mondta Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője.

Zsigó Róbert a Központi Statisztikai Hivatal adatait ismertetve elmondta, hogy idén az első félévben a bruttó átlagkeresetek 3,4, a nettó átlagkeresetek 4,8 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit. A kormánypárt szóvivője úgy számol, hogy ennek alapján – a júniusi 1,9 százalékos éves infláció mellett – 3,1 százalékkal emelkedtek a nettó reálbérek. Zsigó Róbert szerint a Gyurcsány- és Bajnai-kormányok bukott adórendszere sem a munkavállalást, sem a gyermeknevelést nem ösztönözte.

– Biztató, hogy látjuk, megvan az eredménye a magyar családok közös erőfeszítésének, nem hiába dolgoznak az emberek, ugyanis a fizetések tartják az értéküket, nem úgy, mint a Gyurcsány–Bajnai-kormányok idején, amikor a bérből és fizetésből élőknek azt kellett átélniük, hogy hiába robotoltak, hiába dolgoztak reggeltől estig, nemhogy előrébb nem jutottak, de egyre szorongatottabb helyzetbe kerültek – fogalmazott a Fidesz szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!