2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

A cipész szerencséje

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Fidesz: Magyarországot valójában a gyermekvédelem miatt akarják megbélyegezni

A Fidesz szerint is a gyermekvédelem miatt akarják Magyarországot megbélyegezni. A kormánypárt közleményeben azt írja: Brüsszel nem akar belenyugodni abba, hogy Magyarország nem enged a nyomásgyakorlásnak: a gyermekeket célzó LMBTQ-propaganda megállítására törvényt hozott, sőt még népszavazást is kiírt. Hozzáteszik: a magyar választásokra időzítették az előre megírt ítéletet, így akarják a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldalt hatalomra segíteni. A baloldal miniszterelnök-jelöltje maga mondta, hogy a baloldal hatalomra kerülése főnyeremény lenne Brüsszelnek.

  • Fidesz: Magyarországot valójában a gyermekvédelem miatt akarják megbélyegezni

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!