2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Fidesz-KDNP: Karácsonyék megállapodása a liberális, baloldali politikusok bevándorlási szövetsége

A Karácsony Gergely főpolgármester által a Soros-egyetemen aláírt megállapodás nem más, mint a liberális, baloldali politikusok bevándorláspárti szövetsége - mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője keddi sajtótájékoztatóján, Budapesten.

  • Fidesz-KDNP: Karácsonyék megállapodása a liberális, baloldali politikusok bevándorlási szövetsége

 

A képviselő arra reagált, hogy a négy visegrádi ország főpolgármestere megállapodást írt alá Budapesten.

A politikus kifejtette: Karácsony Gergely "a Soros-egyetemen" aláírt egy megállapodást, amely "a liberális, baloldali politikusok bevándorláspárti szövetsége". A megállapodás aláírásának helyszíne is azt jelzi, hogy "Soros György bevándorláspárti milliárdos" a V4 országaiban is szeretné megszerezni a hatalmat, befolyást, Karácsony Gergely pedig Budapest nevében nyíltan beszállt ebbe a bevándorláspárti szövetségbe, és "egymás után hajtja végre a bevándorláspárti Soros-hálózat megrendeléseit" - fogalmazott.

Közölte: Karácsony Gergely olyan főpolgármesterekkel kötött paktumot, akik vele együtt nyíltan hitet tettek a migránsok befogadása és "a Soros-féle nyílt társadalom megvalósítása" mellett. Brüsszel mindezért pénzt is ígért cserébe, "Soros elsőszámú brüsszeli embere, Frans Timmermans" azért ígér uniós pénzeket Karácsonyéknak és a többi városvezetőnek, hogy Budapest és a többi közép-európai főváros fogadjon be bevándorlókat - vélekedett.

Nacsa Lőrinc kiemelte: a bevándorláspárti szövetség megszületése újabb bizonyíték arra, hogy Budapesten már teljes mértékben "Sorosék diktálnak". Ennek a paktumnak nem a V4 megerősítése a célja, hanem a valódi V4-szövetség megtörése - mondta. Hozzátette: a V4-országok kormányai ugyanis sikeresen védték meg eddig Közép-Európát a migránsok betelepítésétől és kiálltak a keresztény kultúra, a nemzeti szuverenitás megvédése mellett.

Úgy látja, a közép-európai országok "éppen ezért állnak a bevándorláspártiak és Sorosék útjában". Ők Karácsony Gergelyen és a hozzá hasonló bevándorláspárti főpolgármestereken keresztül akarják megfúrni a valódi V4-szövetséget, meg akarják nyitni Budapestet és a közép-európai nagyvárosokat a migránsok előtt.

A képviselő kérdésére arról is beszélt, hogy a vasárnapi győri tragédia borzasztó, az egész országot megrázta, a hatóságoknak a lehető legszigorúbb vizsgálatot kell lefolytatniuk. Ugyanakkor nem szabad összekapcsolni az esetet az isztambuli egyezménnyel, az utóbbit illetően ugyanis sokszor kihallatszik a politikai haszonszerzés azoknak a részéről, akik tragédiákat használnak fel az egyezmény promotálására - mondta.

Közölte: a nők elleni erőszak ügyében a kormány és a Fidesz-KDNP parlamenti többsége sok lépést tett, és ami az isztambuli egyezményben fontos, támogatandó elem, azt átemelték a magyar jogrendbe.

MTI / Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!