2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Fidesz-KDNP: Karácsony Gergely pihenőparkja teljes kudarc

Karácsony Gergely pihenőparkja teljes kudarc - írja a fővárosi Fidesz-KDNP képviselőcsoportja Facebook-oldalán. Szerintük nem sokan kíváncsiak a főpolgármester "pihenőparkjára", amelyet a Lánchíd felújítása miatt lezárt budai rakparton alakított ki. A Fidesz szerint ezen nincs mit csodálkozni, hiszen a forró aszfalton még egy tojás is megsül. Kíváncsiak lennének arra is, hogy vajon hány millió forintjába került ez a használhatatlan pihenőpark a budapestieknek. A fővárosi Fidesz-KDNP szerint Budapest pénzét a felesleges PR-fogások helyett lehetne fontosabb fejlesztésekre is költeni. Ráadásul a közműholding számára is tudnának sürgetőbb feladatokat adni, mint a pihenőpark berendezése és karbantartása... - írják bejegyzésükben.

  • Fidesz-KDNP: Karácsony Gergely pihenőparkja teljes kudarc

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Elindult a Jobbikban a kilépési hullám

Elindult a Jobbikban a kilépési hullám

Jakab Pétert Nagykőrös önkormányzati képviselője, a párt Pest megyei elnöke is követi és bejelentette: lemond elnöki tisztségéről és a felügyelő bizottsági tagságáról, valamint kilép a pártból.
Terjed a Hepatitis A

Terjed a Hepatitis A

Az országos tiszti főorvos körlevélben figyelmeztette a fővárosi egészségügyi intézményeket arra, hogy egyre gyakrabban észlelnek fertőző májgyulladást
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!