2020. május 28.,
csütörtök, Emil, Csanád napja

Fidesz: Karácsony Gergely megszavazta a patkányirtó cég kiválasztását

MTI

2019. szeptember 17., kedd 14:47

Karácsony Gergely, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje megint csak saját alkalmatlanságáról állít ki bizonyítványt: egy olyan közbeszerzést támad, amelyet ő maga is megszavazott és részt is vett a patkányirtással megbízott cég kiválasztásában - közölte kedden a nagyobbik kormánypárt az MTI-vel.

A Fidesz ezt arra reagálva írta, hogy Karácsony Gergely szerint a tipikus fideszes mutyi forgatókönyvének összes elemét látni lehet a fővárosi patkánymentesítésre kiírt közbeszerzési pályázatnál és az ügyben Tarlós István főpolgármester minden megnyilvánulása hazugság volt. Jelezte: hétfőn a bíróság kimondta, hogy "hazudtak és csaltak" a főváros vezetői a patkánymentesítésre kiírt közbeszerzés kapcsán.

A kormánypárt reagálásában hangsúlyozta: miután Tarlós István főpolgármester az ügyben belső vizsgálatot indít, az ellenzék által javasolt bizottsági ülés csak kampánycélokat szolgál. Hozzátették: álságosnak tartják Karácsony Gergely hirtelen lelkesedését a közbeszerzési bizottság iránt. Ezt azzal magyarázták, hogy a kampányon kívül csak annyira érdekelte ez a téma, hogy 84 ülésből 16-ra ment el ebben a ciklusban.

 

MTI / Hír TV

x
Rendkívüli hír