2021. 09. 17. Péntek Zsófia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Mozaik 09:05

Belföld

Fidesz: Ha a baloldalon múlt volna, százezrek veszítik el munkájukat

Reagálás Barkóczi Balázs (DK) és Komjáthi Imre (MSZP) nyilatkozatára.

A koronavírus-járvány sok ember munkahelyét is veszélyezteti, ha a baloldalon múlt volna, akkor százezrek veszítik el munkájukat. A baloldal ugyanis semmilyen járvány miatti gazdaságvédelmi intézkedést és költségvetési forrást nem támogatott. A támogatás helyett csak kamuvideók és álhírek gyártásával és folyamatos politikai támadással vannak elfoglalva, és ugyanazt a megszorításokra épülő politikát követelik, amivel egyszer már tönkretették az országot. Gyurcsány és a baloldal kormányzása alatt megduplázta a munkanélküliséget, a válságban sem segítette a munkahelyek megtartását, hanem megszorításokkal még tovább súlyosbította a munkanélküliséget. 2010 óta a munkanélküliség harmadára csökkent, a mostani gazdaságvédelmi akció pedig több mint egymillió magyar ember munkahelyét védi, és a munkahelyteremtő beruházások ösztönzésével minden a vírus által elpusztított munkahely helyébe újat teremtünk. A foglalkoztatási adatokból kirajzolódik, hogy a korábban munkájukat elveszített emberek jelentős része már vissza tudott térni a foglalkoztatásba, júniusban 60 ezer fővel bővült a foglalkoztatottak száma, és az a cél, hogy minden álláskereső újra munkához jusson.

 

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz

MTI

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Soros kottájából olvasott Karácsony

Papírról olvasva tartott angol nyelvű konferenciát Karácsony Gergely a budapesti CEU épületében. 2021. szeptember 17.

Orbán Viktor: Jövőre sikerülhet helyrehozni az őszödi beszéd okozta gazdasági bajokat

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának nyilatkozott. 2021. szeptember 17.

2006, Őszöd: 15 éve került nyilvánosságra Gyurcsány gyalázatos hazugságbeszéde

Miután kiszivárgott a botrányos, trágár hangfelvétel, Gyurcsány terrorral és erőszakkal akarta megtartani a hatalmát. 2021. szeptember 17.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!