2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Mi svábok, mindig jó magyarok voltunk

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Fidesz: Ha a baloldal kerül hatalomra betelepítik a migránsokat

A migránsok befogadására készül a baloldal. Márki-Zay Péter a baloldal valódi programját már korábban elmondta, szerintük a migránsok nem bántanak senkit és rövid időn belül ők is magyarrá válhatnak. A Fidesz szerint, ha a baloldal kerül hatalomra, akkor migránsbetelepítés várható, így megszűnik a biztonság, jelentősen növekedik az erőszakos bűncselekmények és a terrorcselekmények száma. A mostani kormánynak köszönhetően hazánk Európa egyik legbiztonságosabb országa, ahol emelkedik a gazdaság, egyre több pénz jut rendvédelemre és 2010-hez képest többet fordítanak a rendőrök és a katonák bérezésére is.

  • Fidesz: Ha a baloldal kerül hatalomra betelepítik a migránsokat

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!