2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Fidesz Budapest: Most hol van Karácsony bosszúbizottsága?

Levélben szólította fel Niedermüller Pétert a Fidesz-KDNP fővárosi képviselőcsoportja arra, hogy vizsgálja ki a 18. kerületi ingatlan-vesztegetési ügyet. Facebook oldalukon azt írják, súlyos vádak merültek fel a kerület DK-s polgármestere, Szaniszló Sándor ellen. A legújabb Anonymus videó szerint ugyanis az Üllői út melletti területen épülő 86 lakásos ingatlanból a beruházó cég 4 lakást oszt vissza a kerületi vezető részére, aki egyedi döntéssel adott zöld utat az ingatlanfejlesztésnek.

  • Fidesz Budapest: Most hol van Karácsony bosszúbizottsága?

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!