2020. augusztus 11.,
kedd, Zsuzsanna, Tiborc napja

Fidesz: Az ellenzék el akarja terelni a figyelmet a valódi munkáról

Hír TV

2019. szeptember 10., kedd 21:53

Az ellenzéki pártok kormánybuktató szándéka elvonja a figyelmet a valódi önkormányzati munkáról - mondta Kocsis Máté egy vásárosnaményi országjáró lakossági fórumon. A Fidesz frakcióvezetője szerint olyan polgármestereket kell választani októberben, akik gondos gazdái lesznek a településeknek, nem pedig kormányellenes harcot vívnak.

A kedd esti vásárosnaményi országjáró lakossági fórum díszvendége Kocsis Máté frakcióvezető volt, rajta kívül a térség országgyűlési képviselője is beszédet mondott az összegyűlt helyieknek, aki kiemelte, fontosnak tartják, hogy az emberek tudják, miről döntenek októberben.

A lakossági fórumon elhangzott, a migráció kérdése mellett érdemes az ellenzéki pártok között alakult szövetségekre is figyelni, azok ugyanis az érdemi munkáról vonják el a figyelmet.

Kocsis Máté hozzátette, az ellenzék kormánybuktató szándéka elvonja a valódi önkormányzati munkáról a figyelmet, a megválasztott polgármestereknek azzal kell foglalkozniuk, hogy az emberek biztonságos, rendezett és élhető környezetben lakjanak.

 

Hír TV