2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Fidesz: A vakcinának nincs politikai nézete, csak hatékonysága és megbízhatósága

A vakcinának nincsen ideológiája vagy politikai nézete, csak megbízhatósága és hatékonysága - erre hívta fel a figyelmet a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hollik István szerint a baloldal továbbra is a magyar szakembereket támadja, akik a vakcinákat ellenőrzik. A momentumos Donáth Anna az ATV-ben került önellentmondásba, míg a DK-s Dobrev Klára kijelentette: az európai gyógyszerügynökségben bízik, a magyar szakemberekben nem.

  • Fidesz: A vakcinának nincs politikai nézete, csak hatékonysága és megbízhatósága

 

 

 

Kapcsolódó anyag: 

Hollik: A vakcinának nincsen ideológiája, politikai nézete, csak megbízhatósága és hatékonysága

A vakcinának nincsen ideológiája, politikai nézete, a vakcinának csak megbízhatósága és hatékonysága van - emelte ki a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton a közösségi oldalán megosztott videójában.

Hollik István emlékeztetett: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Moszkvában bejelentette, hogy a magyar hatóságok által engedélyezett, Oroszországban gyártott vakcina szállítása megindulhat Magyarországra.

Úgy fogalmazott: ma már egyre több uniós ország számára válik világossá, hogy a brüsszeli vakcinabeszerzés megbukott, az uniós országok vezetői egyre élesebben kritizálják az oltóanyag-beszerzés akadozását. Angela Merkel kancellár nemrég azt is bejelentette: a németek támogatják az orosz vakcina európai engedélyezését - mondta, hozzátéve, hogy a magyar baloldal az első pillanattól támadja a többoldalú vakcinabeszerzést, és a magyar szakhatóságokat.

Hollik István hangsúlyozva, hogy a járvány ellen csak a tömeges oltás jelent megoldást, azt mondta: az oltóanyagok megbízhatóságát és hatékonyságát a magyar szakemberek szigorúan ellenőrzik. Azonban a baloldal még ezt is támadja, "a vakcinákkal kapcsolatban hangulatot keltenek és bizalmatlanságot akarnak teremteni", amivel ráadásul az engedélyezést végző magyar szakemberek munkáját is támadják, mert úgy gondolják, "minél rosszabb az országnak, annál jobb a baloldalnak" - tette hozzá.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a baloldal a pártpolitikai érdekeikért ismét szembefordul a magyar emberek érdekeivel, és folytatják "a halálkampányt", amit a magyar baloldal újabb mélypontjának nevezett.

MTI

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!