2021. 09. 23. Csütörtök Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 21:00

Belföld

Fidesz: A szemétszállításra nem, haverok kifizetésére jut pénz Miskolcon

Szemétszállításra nem, a bizalmi emberek kifizetésére azonban jut pénz a miskolci Városgazda Kft-nél - állítja a helyi Fidesz. Nagy Ákos szerint csak az ő választókörzetében 170 köbméter illegális hulladékot találtak, amit a csődközelben lévő önkormányzati cég nem tud elszállítani. A baloldali városvezetés a kormánypártra mutogat a kialakult helyzet miatt, miközben több képviselőjük is állást kapott a hulladékkezelésért felelős vállalatnál.

A problémára a választókerület fideszes önkormányzati képviselője is felhívta a figyelmet, de a baloldali városvezetés szerint a szeméthez nekik nincs közük.

Nagy Ákos, fideszes képviselő ezzel szemben azt állítja, tavaly október előtt saját képviselői keretéből elszállíttatta a szemetet, most azonban csak ezen a területen újból mintegy 170 köbméter hulladékot találtak.

A fideszes politikus szerint nemcsak ők, hanem rajtuk kívül egy harmadik képviselő édesapja is állást kapott a komoly anyagi gondokkal küzdő miskolci Városgazda Kft-nél.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Halálos lakástűz Nagyatád külterületén

A nyolcvan négyzetméteres régi ház teljes terjedelmében égett. 2021. szeptember 23.

Újabb horrorvágóhidat leplezett le a NÉBIH

A helyszínen az ellenőrök gyomorforgató körülményeket tapasztaltak, az udvaron például rovarral szennyezett fagyasztott termékek is voltak. 2021. szeptember 23.

Letették az új mohácsi kikötő alapkövét

Mohácson letették az új országos közforgalmú kikötő alapkövét. A mintegy 7,8 milliárd forintos beruházás 2023. végére készül el. 2021. szeptember 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!