2023. 09. 24. Vasárnap Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Küldetés

Következik:

Radar 00:05

Belföld

Fidesz: A szemétszállításra nem, haverok kifizetésére jut pénz Miskolcon

Szemétszállításra nem, a bizalmi emberek kifizetésére azonban jut pénz a miskolci Városgazda Kft-nél - állítja a helyi Fidesz. Nagy Ákos szerint csak az ő választókörzetében 170 köbméter illegális hulladékot találtak, amit a csődközelben lévő önkormányzati cég nem tud elszállítani. A baloldali városvezetés a kormánypártra mutogat a kialakult helyzet miatt, miközben több képviselőjük is állást kapott a hulladékkezelésért felelős vállalatnál.

  • Fidesz: A szemétszállításra nem, haverok kifizetésére jut pénz Miskolcon

A problémára a választókerület fideszes önkormányzati képviselője is felhívta a figyelmet, de a baloldali városvezetés szerint a szeméthez nekik nincs közük.

Nagy Ákos, fideszes képviselő ezzel szemben azt állítja, tavaly október előtt saját képviselői keretéből elszállíttatta a szemetet, most azonban csak ezen a területen újból mintegy 170 köbméter hulladékot találtak.

A fideszes politikus szerint nemcsak ők, hanem rajtuk kívül egy harmadik képviselő édesapja is állást kapott a komoly anyagi gondokkal küzdő miskolci Városgazda Kft-nél.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!