2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Napi aktuális 10:30

Belföld

Fidesz: A magyar nők és édesanyák békéjét és biztonságát is veszélyezteti a baloldal

A Fidesz szerint "a magyar nők és édesanyák békéjét és biztonságát is veszélyezteti a baloldal".

  • Fidesz: A magyar nők és édesanyák békéjét és biztonságát is veszélyezteti a baloldal

A kormánypárt az ellenzék kedden ismertetett nőpolitikai programjára reagáló közleményében azt írta, hogy a baloldal már bemutatta, mi a valódi programja a nőknek: "felelőtlen viselkedésükkel képesek lennének háborúba sodorni az országot, veszélybe sodorni a magyar családok biztonságát, és feladni a magyar emberek energiabiztonságát".

A Fidesz szerint a "baloldal bevándorláspárti politikája" is veszélyt jelent a nők biztonságára, gazdaságpolitikája veszélybe sodorja a családtámogatásokat, miniszterelnök-jelöltjük pedig "rendszeresen sértegeti a nőket is".

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke kedden, pártja budapesti nőnapi rendezvényén azt mondta: az áprilisi választás tétje, kiteljesedik-e az autoriter rendszer Magyarországon, vagy a magyarok képesek lesznek újra létrehozni a demokráciát.

V. Naszályi Márta, az ellenzéki pártok nőügyi munkacsoportjának vezetője értékelése szerint az Orbán-kormány "bántalmazó kormány".

MTI 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!