2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Belföld

Fenyegetőzik a balliberális oldal

Ha kell akkor nyelünk egyet - így kommentálta Gyurcsány Ferenc, hogy továbbra is támogatják a sorozatos botrányba keveredett Bíró Lászlót. A Jobbik alelnöke pedig perrel fenyegette meg jelöltjük korábbi munkatársait, akik azt mondták fegyverrel félemlítette meg őket Bíró László.

  • Fenyegetőzik a balliberális oldal

Augusztus közepén jelentette be a balliberális ellenzék hogy felsorakoznak Bíró László mögött és a jobbikos politikust indítják a szerencsi időközi országgyűlési választáson.

Azt követően is, hogy a Magyar Nemzet észrevette, hogy az összellenzéki jelölt közösségi oldalán antiszemita megjegyzéseket tett: Budapestet Judapestnek, az izraeli turistákat pedig tetűcsúszdásoknak nevezte.

Kisvállalkozóként később az is kiderült, nem ez az egyetlen botránya. Informátor című műsorunknak Bíró több korábbi dolgozója arról panaszkodott, hogy nem fizette ki őket a Jobbikos politikus, amikor pedig ezt szóvá tették az érintettek, lelövéssel fenyegette meg őket

Gyurcsány Ferenc a sorozatos botrányok ellenére kitart a Jobbikos politikus és pártja mellett.

Sajnos cipelik magukkal a múltjukat! Azt tudom mondani, hogy a mában és a holnapban, a kormányváltó ellenzéki szövetségben és annak egyik pártjától sem nem ilyen mondatok, ilyen gondolatok sem fogadhatóak el! Nagy önfegyelemmel és - hogy mondjam - nagy felelősséggel ilyenkor meg ha kell, akkor nyelünk egyet

- mondta a DK elnöke, Gyurcsány Ferenc. 

A Jobbik alelnöke szerint hazudtak az oknyomozó magazinunknak nyilatkozók. Ander Balázs ezért perrel fenyegette meg őket.

"Azért, mert együttműködés van az ellenzéki pártok között, ami indokolható és indokolt, az nem jelenti azt, hogy ilyen elvek megjelennének egyébként nemcsak az LMP, hanem általában az ellenzéki pártok értékrendjében"

- fogalmazott Csárdi Antal, az LMP frakcióvezető-helyettese. 

A Mi Hazánk szerint viszont Bíró László komolytalan ember.

„Nem bízhatjuk az ország sorsát olyan emberekre, akik akár fél évvel, akár egy évvel ezelőtti nyilatkozataikat, tetteiket nem tudják vállalni. Egy ilyen emberben nem bízhat meg egyetlen választópolgár sem, hiszen elképzelhető, hogy amit most a programjában megígér, egy év múlva, vagy fél év múlva már másképp gondolja. Így ez teljes kiszámíthatatlanságot és káoszt eredményez”

- mondta Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese.  

A KDNP frakciószóvivője továbbra is várja Bíró László válaszait.

"Tényleg fegyverrel fenyegette-e a dolgozóit? Másokat is megfenyegetett már fegyverrel és egyáltalán milyen fegyverről beszél? Van-e saját fegyvere? Van-e fegyvertartási engedélye? Továbbra is várjuk a válaszait"

- nyilatkozta Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője. Hozzátette, a balliberális pártoktól is válaszokat várnak de ők csak sumákolnak.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Eva Vlaardingerbroek: Brüsszel megmutatta, miként is működik a diktatúra + videó

Eva Vlaardingerbroek: Brüsszel megmutatta, miként is működik a diktatúra + videó

Miközben Brüsszelben ujjal mutogatnak Magyarországra, hogy a jogállamiságot támadás éri, addig Budapesten nem tiltanak be semmilyen konferenciát, pedig az Európai Unió központjában a demokrácia szíve kellene, hogy dobogjon. Eva Vlaardingerbroek holland politikai kommentátorral, influenszerrel készített interjút Velkovics Vilmos a CPAC Hungray rendezvényén a Millenárison. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!