2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Belföld

Félmillió forint bírságot szabott ki Karácsony Gergelyre az NVB

Félmillió forint bírságot szabott ki Karácsony Gergelyre a Nemzeti Választási Bizottság, mert nem vitte vissza az aláírásgyűjtő íveket. A főpolgármester két kérdésben - a Fudan Egyetem valamint az álláskeresési járadék ügyében - kezdeményezett népszavazást tavaly.

  • Félmillió forint bírságot szabott ki Karácsony Gergelyre az NVB

A jogszabály szerint a népszavazás kezdeményezőjének valamennyi aláírásgyűjtő ívet vissza kell juttatnia az NVI-hez, ha nem, akkor ívenként 800 forint bírságot kell fizetnie. Az NVB egyhangú döntéssel megállapította, hogy a Fudan Egyetem ügyében az átvett aláírás-gyűjtő ívekből 326 ívet, az álláskeresési járadék ügyében kezdeményezett népszavazásnál pedig 322 ívet nem vitt vissza Karácsony, így több mint félmillió forint bírságot kell megfizetnie.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!