2022. 05. 18. Szerda Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Háború Ukrajnában 04:40

Belföld

Felmérés: Az ellenkezője történik, mint amiben a baloldalon reménykedtek

Orbán Viktor erősödik, bajban Márki-Zay Péter és a DK, reménykedhet a Kutya Párt: az előválasztási színjáték óta semmi nem jön össze a szivárványkoalíciónak. Januári közvélemény-kutatásunk.

 

Úgy tűnik, a választók nem értenek egyet a fizetős egészségügy ötletével vagy a rezsicsökkentés bírálatával. Márki-Zay Péter támogatottsága ugyanis hónapok óta egyre csökken, míg Orbán Viktoré most a legmagasabb, mióta az e-benchmark havi felmérést készít a Demokrata megbízásából.

Bár a baloldal minimálisan erősödött december óta, de csakúgy, mint az előző négy hónapban, a Fidesz–KDNP magabiztosan vezet az ellenzéki szivárványkoalíció előtt. Ha viszont a baloldal külön indulna a választáson, akkor továbbra is csak a Demokratikus Koalíció bejutása lenne biztos. 

A Gyurcsány-pártnál sem lehetnek azonban nyugodtak, hiszen támogatottságuk messze elmarad az őszitől. Ami pedig a legnagyobb változást jelenti a korábbiakhoz képest, hogy felmérésünkben a Kétfarkú Kutya Párt is elérte az ötszázalékos határt, vagyis jelen pillanatban nem tűnik elképzelhetetlennek, hogy a viccpárt is bejut az Országgyűlésbe.

A kutatásból az is kiderül, hogy továbbra sincs kormányváltó hangulat: a válaszadók között többségben vannak azok, akik szerint nem lenne jó az országnak, ha más párt vagy pártszövetség venné át a kormányzást.

RÉSZLETES ADATOK AZ ALÁBBI GALÉRIÁBAN 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

Küldöttgyűlést tartott a MAT

Ismét Csóti György lett a Magyar Atlanti Tanács (MAT) elnöke, akit a Magyar Tudományos Akadémián megtartott rendezvényen megjelent tagok egyhangú döntéssel választottak meg a szervezet vezetőjének.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!