2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Feljelenti az MSZP-s Tóth Csaba Gulyás Mártont

Feljelenti az MSZP-s Tóth Csaba a baloldali műsorvezetőt, Gulyás Mártont nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás miatt. Tóth szerint ugyanis Gulyás, a Partizán című műsorban, múlt pénteken, a Karácsony Gergellyel folytatott beszélgetésben kérdésekbe csomagolt vádakat fogalmazott meg. Gulyás ugyanis azt állította, idézem: 'Tóth egészen szélsőséges klientúrakört tart fönt, amit különböző juttatásokkal tart egyben, tehát nem a politikai elköteleződés az, ami mozgatja az ő klientúráját, hanem az anyagi érdekeltsége'.

  • Feljelenti az MSZP-s Tóth Csaba Gulyás Mártont

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!