2020. június 3.,
szerda, Klotild napja

Feljelenti az MSZP pártigazgatóját Németh Gábor

Hír TV

2019. december 10., kedd 08:40

Rágalmazás miatt feljelenti a szocialista Molnár Zsoltot Németh Gábor. Az MSZP-közeli Egyenlítő blog korábbi szerkesztője bejegyzésében cáfolta, hogy ő állhat az Angyal ügyvédje nevű blog mögött, amely Molnár Zsoltról és Őrsi Gergelyről, a II. kerület szocialista polgármesteréről jelentetne meg kompromittáló híreket. Mindkét politikus zsarolásról beszélt. Molnár Zsolt a Hír TV-nek azt nyilatkozta, szerintük Németh Gábor fenyegette meg őket.

Angyal ügyvédje – Németh Gábor Molnár Zsoltról: az kiabál, aki fél

Rágalmazás miatt feljelenti Molnár Zsoltot Németh Gábor, az újságíró-publicista hétfői blogbejegyzésében igyekezett cáfolni azokat az állításokat, amelyek szerint ő állhat az Angyal ügyvédje nevű blog mögött. Mint arról a PestiSrácok.hu elsőként beszámolt, az Angyal ügyvédje a napokban állt elő azzal, hogy a Borkai-ügyhöz hasonlóan baloldali politikusokról fog megjelentetni olyan kompromittáló híreket, felvételeket, mint amilyenek a volt győri polgármester bukását okozták.

Az MSZP-s Molnár Zsolt az ATV hétfő reggeli adásában említette meg, hogy véleménye szerint Németh Gábor állhat az Angyal ügyvédje mögött, Molnár azt ugyanakkor nem részletezte, hogy mitől ismert magára, a titokzatos blogger eddig ugyanis nem nevezett meg senkit azok közül, akik állítása szerint rendszeresen drogozni és kurvázni járnak össze egy belvárosi lakásba, a szerző csak annyit közölt, hogy egy frissen megválasztott ellenzéki polgármesterről és pártjának egyik vezetőjéről van szó. Németh maga is úgy vélekedett, hogy Molnár magára ismert a leírásokból, de hangsúlyozta, hogy ennek okát maga sem tudja. Németh Gábor ugyanakkor balf@sznak tartja az Angyal ügyvédjét, mert feltételezése szerint a blogger olyasmiket állít, amiket nehéz, vagy lehetetlen lesz bizonyítania. Németh legalább három-öt olyan embert tudna megnevezni, akik részt vehettek a Szinyei Merse Házban gründolt orgiákon, de konkrétumokat nem említett, ugyanakkor hozzátette: 

Az elitben, PÁRTOKTÓL FÜGGETLENÜL – úgy vélem – sokkal többen drogoznak és kurváznak, mint ahányról ezt gondolnánk. Lackner Csaba pártjáról beszélgetünk… Politikai nézeteinket tegyük félre egy pillanatra, és gondolkodjunk el ezen a dilemmán: mi történt a Borkai-ügyben és mi történt a Lackner-ügyben? Borkai esetében volt következmény, volt önreflexió. Lackner Csabát viszont a tűéles felvételek ellenére sem ismerte fel senki az MSZP-ben, még Gajda Péter sem… Ezek beszélnek zsarolásról és kapnak elő engem, aki tisztes polgári állásban dolgozik, aki pusztán meggyőződésből, a szabadidejében politikai hazugságokat leplez le…? Csalódtam bennük? Egyáltalán nem. Csalódtam Molnár Zsoltban? Egyértelműen igen. Őt nem így ismertem.

És hogy a fenti, az Angyal ügyvédje által felállított képlet – egy frissen megválasztott ellenzéki polgármester, és pártjának egyik vezetője – még pikánsabb legyen, Németh hozzátette: 

Igen! Őrsi Gergelynek tegnap eszébe jutottam, próbált hívni Viberen, de fel sem vettem neki a telefont. Utána Viber cseten próbált hízelegni, hogy ugyan mit tudok. Ugyanazt válaszolom, amit tegnap: én is csak olvastam a blogot, de nem írtam. Nem tudok róla semmit. Amit meg tudok, az pusztán pletyka. Hülye lennék nyilvánosan kiállni, és elmondani, amit rólatok “pletykálnak”, mert a Te és a a haverjaid mocskának leleplezése nekem nem fontos ennyire. Ugyanakkor van egy lány, aki mindent tud, és sosem hazudtolna meg engem, még bíróság előtt sem. Mondta, hogy máris rászálltál. Ezúton kérlek, őt hagyd békén! Ezért haragszom rátok. Ha már velem takaróztok, legalább a gyerekkori barátaimtól el a kezekkel, mert ez nem férfias, nem korrekt.

Hír TV/PestiSrácok.hu