2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Sissi zsiráfjától a biodómig

Következik:

Híradó 12:00

Feljelentés lett a vége Kövér László elszólásának

Hír TV

2018. február 5., hétfő 20:33, frissítve: hétfő 21:45

Az MSZP választási csalás gyanújával fordul a hatóságokhoz. A szocialista párt egyik elnökségi tagja beismerő vallomásként értékeli a fideszes politikus hétvégén előkerült hangfelvételét.

A szocialista párt egyik elnökségi tagja beismerő vallomásként értékeli a fideszes politikus hétvégén előkerült hangfelvételét. „A mai magyar viszonyokat nagyon jól megmutatja az, hogy ezt tulajdonképpen a Fidesznek a döntésének tartjuk; az, hogy az állami berendezkedés melyik szervével hajtatja végre, tulajdonképpen másodlagos. Egyértelmű, hogy a Fidesz érdeke volt úgy módosítani a választási rendszert és a választókerületi határokat, ahogy tették. Ez most megmutatkozott Kövér László nyilatkozatában is” – mondta Bárány Balázs országos elnökségi tag.

Kövér László tavaly januárban vallotta be szűk körben, hogy a 2014-es választás előtt a Fideszre szabták az egyéni körzeteket. Szűk körben elmondott szavait valaki rögzítette, majd kivárt vele. A hangfelvételt most tette közzé az LMP-hez közel álló Reflektor blog. Bővebben>>>

Gyengítik a Jobbikot

Az a hangfelvétel is nemrég látott napvilágot, amelyen Tállai András arról beszél, hogy a Fidesz lenyúlja a Jobbik ötleteit a kormányzáshoz, hogy ezzel gyengítse az ellenzéki pártot.

„Beszéljünk a Jobbikról. Hát megállt, megállt a szárnyalás. Ennyi volt. Persze erre a Fidesz is rájátszik, hiszen azokat a témákat, amelyeket a Jobbik mondott – hozzá kell tenni, hogy a témaválasztás és a problémafelvetés –, az valóságos volt, azt gondolom, a választások előtt. Azért valljuk be őszintén, hogy azért odafigyelünk, hogy mit mond a Jobbik, és hát próbáljuk azt megcsinálni a parlamentben. Hát ilyen egyszerű. Így aztán fogy a levegő, meg fogy a téma” – hallható a felvételen.

 

 

 

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!