2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Felfüggeszti párttagságát Lackner Csaba

Felfüggeszti párttagságát Lackner Csaba az MSZP-ben. Úgy fogalmazott: nem akarja, hogy személye terhelje azt a közösséget, amelyhez eddig tartozott. A politikusról még a választások előtt került nyilvánosságra egy felvétel, amelyen egy fehér port tartalmazó zacskót lenget egy társaságban és a kerületben zajló korrupciós ügyekről beszél.

  • Felfüggeszti párttagságát Lackner Csaba

Lackner Csabának szerintem úgy kellene döntenie, hogy kilép az MSZP-ből

Ki kell lépnie Lackner Csabának az MSZP-ből, attól függetlenül, hogy a napvilágot látott hangfelvételek igazak, vagy sem - jelentette ki a szocialisták választmányi elnöke az ATV csütörtök esti műsorában. Kunhalmi Ágnes szerint addig, amíg nem tisztázza magát a kispesti szocialista önkormányzati képviselő, hogy ő szerepel-e felvételeken, vagy sem, addig nincs helye a pártban.

"Szerintem ki kellene lépnie, hogy ne terhelje a közösségét! És ha bebizonyosodik, hogy nem ő van rajta, ha tisztázza magát, hogy ez hazugság volt - amit én egyébként feltételezek, hogy valószínű, így van - akkor szeretettel várjuk vissza!"

 - fogalmazott Kunhalmi Ágnes, az MSZP országgyűlési képviselője.

Felfüggeszti párttagságát Lackner Csaba az MSZP-ben - ezt már a politikus jelentette be a párt kispesti szervezetének közösségi oldalán. Lackner úgy fogalmazott: nem akarja, hogy személye terhelje azt a közösséget, amelyhez eddig tartozott. A képviselő ugyanakkor a róla megjelent felvételeket rágalmaknak, illetve valótlanságoknak nevezte. A politikusról még a választások előtt került nyilvánosságra egy felvétel, amelyen egy fehér port tartalmazó zacskót lenget egy társaságban és a kerületben zajló korrupciós ügyekről beszél.

Szocialista források már napokkal ezelőtt is azt mondták a Magyar Nemzetnek, hogy Lackner Csabának mindenképpen távoznia kell az MSZP-ből, annak ellenére, hogy az első hangfelvétel nyilvánosságra kerülésekor még vitatták, hogy azon ő hallható-e.

Úgy tűnik, az MSZP most mégis egyetért abban, nem maradhatnak következmények nélkül a felvételek.

"Felfüggesztette a tagságát, megtette, amit vártunk tőle, ennyit tudok mondani"

- mondta Bangóné Borbély Ildikó. 

Mindenkinek távoznia kell a közéletből, aki kábítószert fogyaszt, illetve aki korrupciós ügyekkel összefüggésbe hozható - jelentette ki a Mi Hazánk elnöke. Toroczkai László szerint egyszerűen pontot lehetne tenni az ügy végére.

"Nagyon szívesen elmegyek ezzel az MSZP-s képviselővel egy drogtesztre, drogszűrésre, szerintem nagyon egyszerűen le lehetne zárni az MSZP vezetése részéről, egyáltalán a mostmár egyesült balliberális tömb részéről ezt az ügyet"

- mondta a Mi Hazánk mozgalom elnöke, Toroczkai László.

Gajda Péter, a kerület újra megválasztott szocialista polgármestere korábban úgy nyilatkozott, ha egyértelműen bebizonyosodik Lackner Csabáról, hogy kokaint fogyasztott és emiatt ostobaságokat beszélt, akkor távoznia kell a közéletből.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!