2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Felfüggeszti párttagságát a Fideszben Novák Katalin

Felfüggeszti párttagságát a Fideszben Novák Katalin - a volt családügyi miniszter a Mandinernek adott interjút.

Azt mondta, hogy az államfő feladata az alkotmányos rend védelme, legyen bármilyen kormánya Magyarországnak. Az alkotmányos rend megdöntéséhez pedig nem fog asszisztálni - jelentette ki az államfőjelölt. Novák Katalin úgy látja, hogy a világban nem csak az anyagi erőforrásokért, és a politikai befolyás növeléséért folyik ádáz küzdelem, hanem ideológiai hideg-háborúra kell berendezkedni, ahol a szabadság és a szabadosság egymással szemben áll. Van tehát feladat! - tette hozzá, kiemelve, hogy nem lesz tétlen államfő a nemzetközi térben sem.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Honvédelmi veszélyhelyzet

A miniszteri eskütételek mellet ma szavaznak a 10. alaptörvény-módosítási javaslatról a parlamentben. Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogászt kapcsoltuk a Híradóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!