2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

Félelem és káosz a fővárosi közlekedésben

Sokat romlott az utasok biztonságérzete a budapesti tömegközlekedési eszközökön az elmúlt másfél évben - írja a Magyar Nemzet. A lap szerint a forgalmasabb, belvárosi vonalakon, már szinte minden napszakban jelen vannak a droghasználók és a garázdálkodók, az esti órákban pedig a hajléktalanok. Közben a fővárosban élők jóval több mint háromnegyede, aggasztónak ítéli a forgalmi dugókat, illetve ezzel összefüggésben a légszennyezettséget – derül ki a Századvég Alapítvány kutatásából. Karácsony Gergely főpolgármester megítélésén az sem javít, hogy kampányígéretéhez képest, még mindig nem tudni, mikor lesz klimatizált a 3-as metró.

  • Félelem és káosz a fővárosi közlekedésben

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!