2022. 10. 01. Szombat Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 22:50

Belföld

Félelem és káosz a fővárosi közlekedésben

Sokat romlott az utasok biztonságérzete a budapesti tömegközlekedési eszközökön az elmúlt másfél évben - írja a Magyar Nemzet. A lap szerint a forgalmasabb, belvárosi vonalakon, már szinte minden napszakban jelen vannak a droghasználók és a garázdálkodók, az esti órákban pedig a hajléktalanok. Közben a fővárosban élők jóval több mint háromnegyede, aggasztónak ítéli a forgalmi dugókat, illetve ezzel összefüggésben a légszennyezettséget – derül ki a Századvég Alapítvány kutatásából. Karácsony Gergely főpolgármester megítélésén az sem javít, hogy kampányígéretéhez képest, még mindig nem tudni, mikor lesz klimatizált a 3-as metró.

  • Félelem és káosz a fővárosi közlekedésben

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!