2021. 10. 24. Vasárnap Salamon napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Zöldövezet 07:30

Belföld

Fekete-Győr: Hol vannak a fiatalok?

Nem alakított ki kellő párbeszédet a fiatalokkal az ellenzék- így reagált Illés Boglárka Feket-Győr András bejegyzésére. A Momentum miniszterelnökjelölt aspiránsa közösségi oldalán tette fel a kérdést, hogy: Hol vagytok az előválasztásról, fiatalok? A Fidelitas elnöke a Karc Fm reggeli műsorában arról beszélt, hogy a kormány megfelelő válaszokat adott a fiataloknak, ugyanis számos olyan intézkedést hozott, amely nagyban segíti életpályájuk elindulását.

Karc Fm/Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Magát ünnepelte az ellenzék

A több százezres békemenettel szemben az ellenzék rendezvényén, csupán néhány ezer ember vett részt. 2021. október 23.

Fontos, hogy a fiatalok is megismerjék '56-ot

A Terror Háza Múzeum fő célja, hogy a fiatal generációval is megismertessék a 65 éve történteket. 2021. október 23.

A vártnál is több résztvevő miatt előbb indult el a békemenet

Olyan sokan gyűltek össze, hogy a menet a tervezettnél fél órával korábban indult el, köztük sokan olyanok, akik 2006-ban még gyerekek voltak. 2021. október 23.

Legfrisebb híreink

Elhunyt Venczel Vera

A színésznő több mint ötven éven át volt a Vígszínház társulatának tagja, ahol emlékezetes alakítások, legendás szerepek sora fűződik nevéhez, emellett számtalan magyar filmben szerepelt.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!