2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Fekete-Győr: Hol vannak a fiatalok?

Nem alakított ki kellő párbeszédet a fiatalokkal az ellenzék- így reagált Illés Boglárka Feket-Győr András bejegyzésére. A Momentum miniszterelnökjelölt aspiránsa közösségi oldalán tette fel a kérdést, hogy: Hol vagytok az előválasztásról, fiatalok? A Fidelitas elnöke a Karc Fm reggeli műsorában arról beszélt, hogy a kormány megfelelő válaszokat adott a fiataloknak, ugyanis számos olyan intézkedést hozott, amely nagyban segíti életpályájuk elindulását.

  • Fekete-Győr: Hol vannak a fiatalok?

Karc Fm/Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!