2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Az olasz futball magyar mesterei

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Fekete-Győr felkészülés helyett az agresszív blöff taktikáját választotta

Mély tisztelet övezi Orbán Balázs államtitkárt azért, mert leült vitázni Fekete-Győr Andrással, a Momentum miniszterelnök-jelöltjével – így reagált a két politikus csütörtök esti vitájára ifj. Lomnici Zoltán a HírTV stúdiójában.

  • Fekete-Győr felkészülés helyett az agresszív blöff taktikáját választotta

Az ilyen felkészültséggel rendelkező pártvezetővel senkinek nem javasolt, hogy vitába bocsátkozzon – mondta a Századvég jogi szakértője, hiszen meglátása szerint az agresszióval nem lehet a felkészületlenséget palástolni.

Az összes, a vitához nem illő és teljes mértékben testidegen témát sikerült beemelnie Fekete-Győr Andrásnak – tette hozzá.

Nagy Ervin szerint is nagyfokú felkészületlenséget lehetett látni a vitában. A XXI. Század Intézet elemzője érthetetlennek tartja, hogy honnan származik Fekete-Győrnél a gőg, az önbizalom, hogy ő miniszterelnök lehet.

Teljes elemzés:

A teljes vita megtekinthető itt: 

Fekete-Győr András a paneleket puffogtatta az Orbán Balázzsal folytatott vitán

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!