2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Fekete-Győr András: Sikeres volt a kormány vakcinabeszerző stratégiája

Saját magával került ellentmondásba a Momentum elnöke. Fekete-Győr András az index.hu Kibeszélő című műsorában most úgy fogalmazott, sikeres volt a kormány vakcinabeszerző stratégiája. A politikus szerint ez különösen az orosz vakcina beszerzésére igaz. Fekete-Győr korábban élesen kritizálta a Szputnyik oltóanyagot, azt mondta, hogy erre költeni pénzkidobás és, hogy először a kormány tagjait és Orbán Viktort kellene beoltani vele. Most azonban már azt állítja, ő is beoltatná magát az orosz vakcinával.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!