2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Belföld

Fekete-Győr András lesz a Momentum listavezetője

Alig telt el két hét azóta, hogy Fekete-Győr András (Momentum) lemondott pártelnöki posztjáról, miután a saját maga ellen kezdeményezett bizalmi szavazáson a Momentum küldöttgyűlése közel kétharmados arányban megvonta tőle a bizalmat.

Ezzel szemben a politikus vasárnap délután arról tett közzé bejegyzést a közösségi oldalán, hogy a Momentum Mozgalom küldöttgyűlésének újabb döntése alapján ő vezeti a párt parlamenti listáját a 2022-es választásokon. „A megbízatást és a feladatot tiszta szívemből köszönöm a Momentum közösségének!” – tette hozzá.

A hír kapcsán a Telex.hu még hozzátette: Fekete-Győr András listavezető helyét a Momentum azzal magyarázta, hogy az ő elnöksége alatt lett a Momentum Mozgalomból az ellenzék egyik legerősebb pártja. „Ez idő alatt került két momentumos az Európai Parlamentbe és több mint 130 momentumos a magyar önkormányzatokba” – írták. Arról, hogy a baloldali előválasztás első fordulójában a miniszterelnökjelölt-jelöltek versenyében Fekete-Győr András az utolsó helyet jelentő ötödik helyen végzett, a párt kifejtette: a miniszterelnök-jelölti előválasztási eredményért Fekete-Győr András vállalta a politikai felelősséget és lemondott, de a Momentum iránti elkötelezettsége és a pártért tett munkája megkérdőjelezhetetlen.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!