2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Fegyelmin vizsgálják, ki hibázott az ároktői ügyben

Fegyelmi vizsgálatot rendelt el a büntetés-végrehajtási intézet parancsnoka, mert múlt héten az ároktői banda bírósági tárgyalására nem állították elő az elsőrendű vádlottat.

A Magyar Nemzetnek a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának szóvivője azt mondta, adminisztrációs hiba történt. A parlament tegnap fogadta el a büntetőeljárási törvény szigorítását, amelyre a bűnbanda ügye miatt volt szükség. Az igazságügyi államtitkár a Hír Televízió Magyarország élőben című műsorában azt mondta: a jövőben ha a bíró miatt két éven túl húzódik egy büntetőeljárás, akkor a bírót soron kívüli minősítő vizsgára küldik. A megszavazott jogszabály alapján korlátlan ideig lehet előzetesben tartani egy vádlottat, ha kegyetlen gyilkossággal vádolják.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Van különbség az Európai Néppárt és az európai szocialisták politikája között?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!