2023. 06. 08. Csütörtök Medárd napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Fegyelmi eljárást kezdeményeznek a kormánypárti frakcióvezetők DK-s polgármesterük ellen

A Fidesz-KDNP 6 budapesti frakcióvezetője fegyelmi eljárást kezdeményez, a Demokratikus Koalíció színeiben politizáló polgármesterük ellen, mert mulasztást követtek el azzal, hogy nem mentek el a kormánnyal egyeztetni az energia-kompenzációról, ezzel pedig megkárosították a kerületüket, valamint az ott élőket. Videónyilatkozattal jelentkezett a 4., 3., 9., 11., 15. és 18. kerület kormánypárti politikusa is. Lévai István Zoltán például arról beszélt: a DK-s Szaniszló Sándor mindent alárendel a kormány elleni tevékenységnek.

  • Fegyelmi eljárást kezdeményeznek a kormánypárti frakcióvezetők DK-s polgármesterük ellen

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Napindító - 80 éves Stefka István

Napindító - 80 éves Stefka István

Mintegy 50 éve újságíró, dolgozott a Magyar Televízió A Hét című műsorában is, műsorvezető, majd később főszerkesztő lett. Számtalan újságban írt és ír ma is. Ma 80 éves Stefka István.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!