2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Falus vitázna Tarlóssal

Vitára hívja Falus Ferenc Tarlós Istvánt. A kis pártok közös főpolgármester-jelöltje annak ellenére ülne le a jelenlegi főpolgármesterrel, hogy még mindig nincs programja, csak javaslatai.

A volt tiszti főorvos leendő kampányát annak ellenére is függetlennek tartja, hogy elismerte, mindhárom párt segíti őt szakértőkkel, aktivistákkal és pénzzel. A Magyar Nemzet úgy tudja: Falusnak több párthoz is van kötődése, noha többször is hangoztatta pártsemlegességét. A lap szerint az MSZP tagja volt a közelmúltig, és egészen a nyugdíjastagozat tiszteletbeli elnöki posztjáig ívelt a karrierje. Falus emellett alapítója a Bajnai Gordon által szervezett Haza és Haladás Egyesületnek is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Tiszteletben fogja tartani Ukrajna a kárpátaljai magyarok jogait, hogy csatlakozhasson az Unióhoz?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!