2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

"Isten veled, Görgei!"

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Facebook bejegyzésben panaszkodik Karácsony Gergely

Facebook bejegyzésben panaszkodik Karácsony Gergely. A főpolgármester szerint megbüntették a budapesti választók a baloldalt a helyi önkormányzati választáson. A Metropolban viszont az olvasható, hogy maguk a balos polgármesterek ismerik el a sorozatos kudarcot. Van, aki arról ír, hogy hiba volt leszerelni 3 ezer kukát Budapesten, egy másik polgármester pedig a tarthatatlan józsefvárosi hajléktalanhelyezttel ért egyet. De olyan baloldali vezető is van, aki szerint összeomlott a sajtószabadság Ferencvárosban.

  • Facebook bejegyzésben panaszkodik Karácsony Gergely

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!