2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Ezrek vonultak a Kétfarkúék Békemenetén

Hír TV

2018. március 15., csütörtök 17:44, frissítve: csütörtök 22:23

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt saját Békemenetet szervezett, amelyen ezrek vettek részt. A viccpárt azzal a mottóval tette közzé felhívását, hogy „Magyarország legyen a Két Békemenet országa!”

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt Békemenetéről sem hiányoztak a molinók és a transzparensek, sőt a jelmezek sem. A résztvevők az Oktogonon gyülekeztek. Egyikük helyben kikiáltotta a királyságot. A férfi Bencsik Zsoltként mutatkozott be, utalva a másik Békemenet szervezőire, Bencsik Andrásra és Bayer Zsoltra.

 

A viccpárt elnöke szerint egyszerűbb lenne a dolguk a magyaroknak, ha egypártrendszer lenne.

Mi azt szeretnénk, ha csak egy pártra lehetne szavazni, a kormánypártra, és ez a sok kamupárt itt bezavar ebbe, valami negyven közül kell választani. Ezért nagyon nehéz lesz megtalálni a szavazólapon – mondta Kovács Gergely.

A kutyapárti Békemenet az Astoria felé vette útját, ahol egy Mikulásnak öltözött férfi Semjén Zsolt rénszarvasvadászatán gúnyolódott. Arról beszélt, hogy a miniszterelnök-helyettesnek virgács jár, amiért végzett a Mikulás szánhúzóival.

A demonstráció a Belvárosban ért véget, ahol a résztvevők búcsúzóul azt követelték, hogy Magyarország váljon autóösszeszerelő-üzemmé, a stadionokból legyen kerítés, a menzai reformot pedig bízzák Németh Szilárd Fidesz-alelnökre, akiknek a velős pacal a kedvenc étele.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!